top of page
Search

Kto je Ingeborg Stadelmann

Updated: Jul 24, 2020

Zoznámte sa s Ingeborg Stadelmann, autorkou knihy Zdravé tehotenstvo, prirodzený pôrod.

Ingeborg Stadelmann je pôrodná asistentka z Nemecka a zároveň matka troch detí.

Je spoluzakladateľkou ordinácie "Erdenlicht" (Pozemské svetlo) kde vytvára zázemie pre pôrodné asistentky v Nemecku. Dlhé roky sa venovala okrem práci pôrodnej asistentky v pôrodnici aj domácim pôrodom. Má bohaté skúsenosti a vedomosti aj v oblasti homeopatie, aromaterapie a priam do základov pozná bylinky a ich účinky. Dlhé roky sú jej hlavným záujmom tehotné ženy a matky. Vytvorila unikátny komplex olejov, ich špeciálny spôsob aplikácie a použitia práve pre matky a deti. Na našej stránke nájdete pri každom olejčeku ňou navrhnutý postup. Organizuje prednášky, besedy a semináre. Je autorkou knihy Zdravé tehotenstvo, prirodzený pôrod.

Za svoju prácu získala niekoľko ocenení a to v roku 2004 bola vyznamenaná bavorským zväzom pôrodných asistentiek diamantovou brošňou. Predtým, v roku 1999, dostala za svoje zásluhy ako pôrodná asistentka a iniciátorka pôrodného domu "Erdenlicht" "Zlaté jablko" od kemptenského spolku žien. K jej najnovším projektom patrí záhrada byliniek a vôní na hradnom valu v Kemptene (AIIgau), ktorú iniciovala spolu s lekárnikom Dietmarom Wolzom a ktorá bola otvorená v júli 2005.

Oleje od Ingeborg Stadelmann sú výsledkom jej dlhoročných skúsenosti a praxe v oblasti pôrodníctva, homeopatie, aromaterapie a bylinkárstva. Každý olej je priamo miešaný a vyrábaný lekárnikom podľa ňou navrhnutých kombinácií. Ide o zmes čistých prírodných olejov. 

86 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page